Vi är YGS!

Ett städföretag som tar sina egna vägar framåt.

Vår städfirma bär namnet YGS, vilket är en förkortning av Yola Gunnarsson Städ. Företaget ägs och drivs av Yola Gunnarsson och Mats Jellback och har sin bas i Mullsjö Kommun. YGS grundades 2015 och vi är stolta över att idag ha 10 kompetenta och engagerade medarbetare.

Under våra år inom städbranschen har vi undvikit att enbart fokusera på vinst. Vi är övertygade om att framgångsrika företag byggs genom att skapa en positiv arbetsmiljö för våra medarbetare, där bra arbetsvillkor möjliggör bra insatser hos våra kunder. Alla våra medarbetare har trygghet genom kollektivavtal med kommunal och åtnjuter löner som är bland de högsta inom branschen.

Ett av våra mål är att varje medarbetare ska ha en YGS-bil, och idag använder de flesta av våra anställda våra firmabilar istället för sina egna. Genom att välja YGS som din städpartner gör du aktivt ett val för goda arbetsvillkor och bidrar till att lyfta städbranschen mot en positiv riktning.

YGS hemstäd
YGS hemstäd
YGS hemstäd

Fem fördelar med att välja YGS

1

Vi är ett lokalt och hållbart val.​

Våra medarbetare vistas så lite som möjligt på vägarna mellan kunderna. Vi planerar så att de har nära till våra kunder från sin bostad.

2

Vi har bra löner och schyssta arbetsvillkor.​

Vi har kollektivavtal med kommunal och erbjuder löner som ligger över kollektivavtalet för samtliga medarbetare. Genom vår lönesättning hoppas vi kunna lyfta städyrket till högre nivåer. Vi har nolltolerans mot svartarbete och annat som påverkar vår bransch negativt.

3

Vi är flexibla, både mot våra kunder och medarbetare.

I vår planering är vi flexibla och försöker knåpa ihop scheman så att det passar både kunden och medarbetaren. Vi lyssnar alltid på önskemål kring schemaläggning. 

4

Vi har inga krångliga städabonnemang.

Som kund kan du när som helst säga upp ditt städavtal med oss. Vi har inga krångliga abonnemang som binder upp dig till oss.

5

Vi tar hand om våra medarbetare.

Vår personal vidareutbildas regelbundet och vi tror på att skapa en god stämning i vår arbetsdag. Vi har avtal med Avonova företagshälsovård för att se till att alla mår bra i sin arbetsdag. De flesta som jobbar för oss kör våra bilar i stället för egen bil.