Vi är YGS!

Ett städföretag som tar sina egna vägar framåt.

Vår städfirma heter YGS, vilket står för Yola Gunnarsson Städ. Vi som driver och äger företaget är Yola Gunnarsson och Mats Jellback. Vi utgår från Mullsjö Kommun. YGS grundades år 2015 och idag är vi glada över att vara cirka 7 härliga medarbetare.

Under våra år i städbranschen har vi aldrig stirrat oss blinda på ”profit”.
Vi tror i stället att ett framgångsrikt företag byggs upp genom nöjda medarbetare med bra arbetsvillkor som genom detta gör ett bra jobb ute hos våra kunder. Våra medarbetare har därför en trygghet genom kollektivavtal med kommunal och löner som är högst i branschen.

Målet är även att samtliga medarbetare skall ha en YGS-bil och idag kör de flesta som jobbar för oss våra bilar i stället för egen bil. Väljer du YGS som din städpartner gör du med andra ord ett aktivt val för bra arbetsvillkor och tar ett steg i rätt riktning för städbranschen.

Kontakta oss

YGS AB
Fällevägen 1
565 94 Sandhem

YGS hemstäd
YGS hemstäd
YGS hemstäd

Fem fördelar med att välja YGS

1

Vi är ett lokalt och hållbart val.​

Våra medarbetare vistas så lite som möjligt på vägarna mellan kunderna. Vi planerar så att de har nära till våra kunder från sin bostad.

2

Vi har bra löner och schyssta arbetsvillkor.​

Vi har kollektivavtal med kommunal och erbjuder löner som ligger över kollektivavtalet för samtliga medarbetare. Genom vår lönesättning hoppas vi kunna lyfta städyrket till högre nivåer. Vi har nolltolerans mot svartarbete och annat som påverkar vår bransch negativt.

3

Vi är flexibla, både mot våra kunder och medarbetare.

I vår planering är vi flexibla och försöker knåpa ihop scheman så att det passar både kunden och medarbetaren. Vi lyssnar alltid på önskemål kring schemaläggning. 

4

Vi har inga krångliga städabonnemang.

Som kund kan du när som helst säga upp ditt städavtal med oss. Vi har inga krångliga abonnemang som binder upp dig till oss.

5

Vi tar hand om våra medarbetare.

Vår personal vidareutbildas regelbundet och vi tror på att skapa en god stämning i vår arbetsdag. Vi har avtal med Avonova företagshälsovård för att se till att alla mår bra i sin arbetsdag. De flesta som jobbar för oss kör våra bilar i stället för egen bil.

Boka kundmöte

Skriv in dina önskemål så återkommer vi till dig så snabbt vi kan! Förfrågan är på inget sätt bindande.